Conditii de returnare

Garanția returnării www.leatherbrandsnow.ro 

 Fiecare produs comandat este acoperit de garanția returnării la Leather Brands. Daca sunteți nemultumiti de produsele primite sau aveti un motiv justificat pentru care doriti sa faceti retur, puteti sa faceti acest lucru în termen de 14 de zile de la primirea lor,  în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, in urmatoarele conditii:

- produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ (este degradat, pictogramele nu corespund intocmai produsului, nu corespunde cerintelor dumneavoastra)

- marimea nu corespunde cu cea initiala (produsul care l-ati primit este o alta masura fata de cea din comanda)

- produsele nu corespund din punct de vedere cantitativ (cazuri speciale, cantitati mari)

 

Pentru toate aceste probleme avem doua solutii, ambele  la fel de avantajoase pentru dumneavoastra: schimbul cu un alt produs sau returnarea banilor.

In cazul in care doriti returnarea produselor, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele conditii:

 

  • returnarea produselor cumparate se face DOAR in ambalajul original, nedeteriorat, in stare perfecta si prin CURIERAT RAPID. Nu suntem raspunzatori de comenzile returnate prin POSTA!
  • cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul telefonic, SI prin e-mail, completand FORMULARUL de mai jos. Produsele pot fi returnate la adresa depozitului nostru din Bd. Basarabia, Nr. 256, Cladirea Tehnica "Integral Proiect", Parter, Cam.18, București 030352, Bucuresti, Sector 3in intervalul 11.00 - 18.00.
  • produsul returnat trebuie sa fie NOU
  • cheltuielile de transport sunt suportate de dumneavoastră.
  • in cazul in care ati plasat o comanda mai mare de 400 de lei ( transport GRATUIT) si ulterior solicitati returnarea produselor si restituirea banilor, ne rezervam dreptul de a va retine taxa de transport pentru livrarea initiala si comisioane bancare in valoare de 30 lei.
  • daca aceste conditii sunt indeplinite SC ROMIND SERV SRL se obliga sa returneze clientului  în maxim 30 de zile de la receptionarea produselor de catre noi de la firma de curierat suma achitata de client, mai putin taxele de transport, in contul mentionat in emailul de returnare.

Daca  ati primit un alt produs  fata de ce ati comandat, va rugam sa ne semnalati  acest fapt printr-un email la [email protected] sau telefonic.

FORMULAR RETUR


SC Romind Serv SRL

Showroom Leather Brands - Bd. Basarabia, Nr. 256, Cladirea Tehnica "Integral Proiect", Parter, Cam.18, București 030352, Bucuresti, Sector 3

  
  
  
  
Branduri

Almi Alpina Batz Comodi Deska Gatta Gioseppo Jana Made in Italy Marco Tozzi S.Oliver Tamaris Tris
Viziteaza magazinul www.leatherbrandsnow.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul nostru pe compara pret