Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro). 

Site-ul Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro) este operat de societatea Romind Serv SRL, cu sediul in B-dul 1 Mai, Nr. 3, Judetul Calarasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J51/269/204, si RO16509494.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro) si a tertilor cu care Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Incaltaminte din piele naturala (www.leatherbrandsnow.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]

  
  
  
  
Branduri

Almi Alpina Batz Comodi Deska Gatta Gioseppo Jana Made in Italy Marco Tozzi S.Oliver Tamaris Tris
Viziteaza magazinul www.leatherbrandsnow.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul nostru pe compara pret