Determinarea marimii

Vreau sa cumpar articole de incaltaminte de pe Leatherbrandsnow.ro.

Cum aleg marimea?

Pentru a usura modul de alegere al incaltamintei potrivite, va propunem o metoda simpla si eficienta de determinare a marimii acesteia, numita masura Mondopiont. 

Aceasta presupune masurarea  lungimei talpii piciorului, in centimetri.

Pentru ca rezultatele sa fie cat mai precise, recomandam sa faceti aceasta seara, deorece pe parcursul zilei piciorul oboseste si se mareste. Piciorul trebuie sa fie gol, fara sosete.

Puneti piciorul pe o foaie de hartie si trasati cu creionul in jurul piciorului. Pentru a determina lungimea talpii, masurati cu o rigla distanta intre punctele extreme calcaiul si degetul mare. Masurati ambele picioare, iar lungimea mai mare va fi cea determinatoare. Rotungiti rezultatul obtinut pana la 5 mm, pentru sosete se adauga cel putin 10 mm si gasiti marimea dumneavoastra in tabelul de mai jos.

Masurile afisate sunt orientative, si pot fi diferite de la producator, la producator! Pentru informatii exacte privind dinesiunile produselor, va rugam sa ne contactati telefonic, in intervalul 11 - 18.

  
  
  
  
Branduri

Aerobics Alessandro Biaggio Almi Alpina Ara Batz Berkemann Bueno Caprice Caspian Comodi Deska Dr. Scholl Enduro Filty Formentera Gatta Gioseppo Imac Jana Jomos Kiarflex Made in Italy Marco Santini Marco Tozzi Mjartan OrtoMed Papucei Relax Remonte Dorndorf Reposa Rieker RollSTEP S.Oliver Tamaris The Flexx Topway Tris Waldlaufer
Viziteaza magazinul Leatherbrandsnow.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul nostru pe compara pret