Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro)

Site-ul Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) este operat de societatea Romind Serv SRL, cu sediul in Sos. Stefan Cel Mare, Nr. 226, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J51/269/2004. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Preturile produselor afisate pe site pot fi diferite fata de preturile din magazinul fizic, datorita conditiilor impuse de producatori, importatori privind concurenta neloiala, sau datorita costurilor de intretinere, livrare, chirii, personal, etc. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. In cazul in care comandati un produs sau un serviciu de la firma noastra fara a ridica, si plati respectivul produs sau serviciu, cauzandu-ne astfel prejudicii de natura financiara (costuri de transport,  depozitare, sau comisioane bancare), ne rezervam dreptul ca la urmatoarea comanda sa va incasam in avans contravaloarea produselor, si in acelasi timp va dati consimtamantul in mod express si neechivoc pentru a va fi puse datele personale la dispozitia Bazei Nationale ClientiNeseriosi.ro.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor, structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Incaltaminte si marochinarie din piele naturala (leatherbrandsnow.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email romidserv@yahoo.com.

  
  
  
  
Branduri

Aerobics Alessandro Biaggio Almi Alpina Ara Batz Berkemann Bueno Caprice Caspian Comodi Deska Dr. Scholl Enduro Filty Formentera Gatta Gioseppo Imac Jana Jomos Kiarflex Made in Italy Marco Santini Marco Tozzi Mjartan OrtoMed Papucei Relax Remonte Dorndorf Reposa Rieker RollSTEP S.Oliver Tamaris The Flexx Topway Tris Waldlaufer
Viziteaza magazinul Leatherbrandsnow.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul nostru pe compara pret