Marturiile clientilor

 

Amabilitate si promtitudine in solutionarea cererii. O firma care isi respecta clientii. Multumesc.

Ecaterina, miercuri, 22 iulie 2015

 
 

Mi-au sosit ghetutele. Sunt incredibil de comode si elegante. Eu am piciorul lat, insa in ciuda acestui lucru ma simt extrem de confortabil cu ele. Nota 10+. Multumesc LEATHERBRANDSNOW.

Un client multumit, marĊ£i, 03 februarie 2015

 
 

Am achizitionat aceste ghetute si nu am cuvinte sa descriu cat sunt de confortabile iar calitatea este indubital mult peste nivelul normal. Sunt perfecte. Recomand tuturor doamnelor. Sunt de asemenea si foarte elegante, arata nemaipomenit pe picior.

Toata stima.

Antoaneta, vineri, 19 septembrie 2014

 
 

 Buna ziua! 
Am primit coletul cu comanda ID-81825179 din data de-26-11-2013. Produsele primite sunt conform asteptarilor mele,nu mau dezamagit ! Corespund intocmai celor descrise  la fotografii ! Tin sa va multumesc pentru corectitudinea si promtitudinea de care ati dat dovada! Va doresc multa sanatate si perseverenta in munca pe care o depuneti! Am sa va reconand cu incredere tuturor cunostintelor mele!
Cu respect,
UN CLIENT MULTUMIT
Sugestie : Sa ramaneti intotdeauna corecti si cinstiti cu clientii Dumeavoastra !

Szabo-Vass Ildiko, vineri, 29 noiembrie 2013

 
 

Multumesc pentru livrarea promta a comenzii, sunteti buni, produse pe masura, cu un cuvant va respectati clientii si in acelasi timp si pe D-stra ,

''JOS PALARIA'' !

Zorina Grigore, vineri, 12 aprilie 2013

 
  
  
  
  
Branduri

Almi Alpina Batz Caprice Comodi Deska Dr. Scholl Gatta Gioseppo Jana Jomos Made in Italy Marco Tozzi Mjartan OrtoMed Relax Remonte Dorndorf Rieker S.Oliver Tamaris Tris Waldlaufer
Viziteaza magazinul Leatherbrandsnow.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul nostru pe compara pret